Makaron po bolońsku

Makaron po bolońsku

4.6 354 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • cebuli przekrojonej na pół
    150 - 170 g
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    100 g
  • ząbki czosnku
    2
  • selera naciowego pokrojonego na kawałki
    45 g
  • oliwy z oliwek
    50 g
  • mięsa mielonego, mieszanego, wieprzowo-wołowego
    250 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta
  • oregano, suszonego
    1 łyżeczka
  • przecieru pomidorowego, typu passata
    450 - 500 g
  • cukru
    1 szczypta
  • wody
    400 g
  • makaronu, suchego, typu penne lub innego krótkiego
    300 g
  • sera ementaler tartego
    150 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 770.4 kcal / 3223.1 kJ
Πρωτεΐνη 33.6 g
Λιπαρά 38.2 g
Υδατάνθρακες 75.2 g
Φυτικές ίνες 6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 21.6 g
Νάτριο 707.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων