Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto po mediolańsku
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
40 g sera parmezan pokrojonego na kawałki
-
30 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
-
70 g masła pokrojonego na kawałki
-
30 g szpiku kostnego pokrojonego na kawałki
-
350 g ryżu do risotto
-
100 g białego wina, wytrawnego
-
820 g rosołu mięsnego, gorącego
-
1 szczypta szafranu
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
913 mg
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
2427.3 kJ /
579.8 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.3 g
Υδατάνθρακες
73 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
WŁOSKIE SMAKI
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPastisio
1ωρ. 10 λεπτ.
Kluski z makiem
40 λεπτ.
Sałatka z makaronem pełnoziarnistym, łososiem i koperkowym dressingiem
30 λεπτ.
Zielone cannelloni
1ωρ. 45 λεπτ.
Lasagne z grzybami
2ωρ. 20 λεπτ.
Lasagne z kurczakiem i szpinakiem
1ωρ. 45 λεπτ.
Zapiekanka makaronowa z warzywami
1ωρ.
Tagliatelle z krewetkami
30 λεπτ.
Makaron z owocami morza duszonymi w winie
40 λεπτ.
Makaron orzo z kurczakiem i brokułami w sosie musztardowym
40 λεπτ.
Makaron shirataki (konjac) z kurczakiem w sosie orzechowym
25 λεπτ.
Makaron shirataki (konjac) w sosie z pesto z awokado
10 λεπτ.