
Συσκευές & Αξεσουάρ
Paneer tikka
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Greek-style natural yoghurt2 tbsp
-
salt½ tsp
-
tandoori paste (see Tips)2 tbsp
-
paneer cut into pieces (3 cm) (see Tips)250 - 300 g
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
-
cold water for soaking
-
olive oil for brushing
-
garam masala (see Tips), for sprinkling1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
162.7 kcal /
683.2 kJ
Πρωτεΐνη
2.6 g
Λιπαρά
14.2 g
Υδατάνθρακες
6.1 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Νάτριο
276.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Margherita
2ωρ. 10 λεπτ.
Pierogi (Cheese dumplings)
1ωρ. 30 λεπτ.
Amritsari dal
26ωρ.
Vegan bao sliders
1ωρ. 50 λεπτ.
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1ωρ. 5 λεπτ.
Palak paneer
1ωρ. 15 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
40 λεπτ.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
Vegan burgers
Καμία βαθμολογία
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.