
Συσκευές & Αξεσουάρ
Caribbean curry
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Caribbean spice mix
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
cumin seeds1 ½ tbsp
-
black mustard seeds1 ½ tbsp
-
black peppercorns1 ½ tbsp
-
cayenne pepper½ tbsp
-
ground turmeric3 tsp
Curry
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
coconut oil40 g
-
coconut milk230 g
-
cinnamon quill1
-
lime juice20 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)300 g
-
red capsicum (approx. 200 g), deseeded and cut into strips1
-
fresh green beans trimmed and cut into halves140 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
vine-ripened tomatoes cut into eighths300 g
-
salt to taste (optional)
-
Greek-style natural yoghurt100 g
-
fresh coriander leaves to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
262 kcal /
1100.8 kJ
Πρωτεΐνη
8.2 g
Λιπαρά
16.2 g
Υδατάνθρακες
17 g
Φυτικές ίνες
9.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.6 g
Νάτριο
690.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 min
Lentil bolognese
30 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Palak paneer
45 min
Vegetarian chilli
35 min
Mexican stack
45 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Potato and green pea curry
50 min