
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sticky Sriracha tofu bowl
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Sticky Sriracha® tofu
-
firm tofu350 g
-
garlic cloves3
-
water200 g
-
tamari60 g
-
honey40 g
-
Sriracha® sauce30 g
-
gluten free cornflour25 g
Veg and black rice bowl
-
black rice200 g
-
water1000 g
-
salt (optional)1 tsp
-
carrots (approx. 180 g), cut into batons2
-
broccolini (approx. 160 g)1 bunch
-
red cabbage shredded100 g
-
snow peas trimmed and cut into halves lengthways (diagonally)100 g
-
sesame oil1 tsp
-
black sesame seeds1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
448.5 kcal /
1884.3 kJ
Πρωτεΐνη
18.1 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
65 g
Φυτικές ίνες
9.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
1501.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 min
Lentil bolognese
30 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Palak paneer
45 min
Vegetarian chilli
35 min
Mexican stack
45 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Potato and green pea curry
50 min