Kalmary w pikantnym sosie imbirowym

Kalmary w pikantnym sosie imbirowym

3.9 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • korzenia imbiru, świeżego obranego, pokrojonego w 2 mm plastry
    15 g
  • kalmarów, całych, średnich (6-8 szt.), oczyszczonych
    400 - 500 g
    400 - 500 g kalmarów, całych, małych, oczyszczonych
  • sosu sojowego ciemnego
    50 g
  • sosu ostrygowego
    30 g
  • cukru trzcinowego
    20 g
    20 g cukru
  • wina ryżowego
    50 g
  • wody
    450 g
  • chili, suszonego pokrojonego na kawałki
    5 g
    ½ - 1 czerwona papryczka chili, świeża, bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki
  • mieszanki przypraw azjatyckich do mięs (12 g)
    1 opakowanie
  • pieprzu syczuańskiego
    1 łyżeczka

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 143 kcal / 598 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 14 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων