Krewetki i kalmary z selerem naciowym

Krewetki i kalmary z selerem naciowym

3.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 porcje

Υλικά

  • ząbków czosnku
    25 g
  • oleju
    20 g
  • czerwonej papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych, pokrojonej w 3 mm ukośne plastry
    5 g
  • krewetek, surowych, dużych, obranych oczyszczonych (patrz wskazówka)
    100 g
  • krążków kalmara, surowych
    100 g
    100 g mątwy, oczyszczonej
  • wina ryżowego
    20 g
  • selera naciowego bez łyka, przekrojonego wzdłuż, pokrojonego na 3 cm kawałki
    80 g
  • soli
    ¼ - ½ łyżeczki
  • pieprzu białego, mielonego
    ¼ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 152 kcal / 636 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων