
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rendang curry
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh long red chilli trimmed and cut into thirds, deseeded if preferred1
-
red onion cut into halves½
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
garlic clove1
-
ground turmeric¼ tsp
-
coconut milk300 g
-
filtered water100 g
-
red potatoes (approx. 3 large potatoes), peeled and cut into chunks (3 cm)500 g
-
fresh kaffir lime leaves6
-
green beans trimmed and cut into halves or thirds100 g
-
carrot (approx. 100 g), cut into julienne1
-
red capsicum (approx. 100 g), cut into julienne1
-
fresh baby corn (see Tips)225 g
-
tamari gluten free (see Tips)1 tbsp
-
tamarind paste½ tsp
-
salt1 tsp
-
lime juice only1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
242.2 kcal /
1017.5 kJ
Πρωτεΐνη
7.3 g
Λιπαρά
12.2 g
Υδατάνθρακες
21.8 g
Φυτικές ίνες
8.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 λεπτ.
Lentil bolognese
30 λεπτ.
Broccoli and three cheese pasta bake
40 λεπτ.
Lentil curry (dahl)
30 λεπτ.
Feta, spinach and potato frittata
1ωρ.
Red lentil cauliflower dahl
35 λεπτ.
Crispy Korean tofu
1ωρ. 20 λεπτ.
Palak paneer
45 λεπτ.
Vegetarian chilli
35 λεπτ.
Mexican stack
45 λεπτ.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 λεπτ.
Potato and green pea curry
50 λεπτ.