
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan moussaka
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
eggplant (approx. 500 g), cut into slices (0.5-1 cm thickness)1
-
salt for sprinkling
-
dried red lentils200 g
-
filtered water for soaking
Plant-based béchamel sauce
-
plant-based milk of choice500 g
-
gluten free cornflour50 g
-
vegan butter (see Tips)30 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste
Lentil moussaka
-
extra virgin olive oil50 g
-
red onion cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
canned tomatoes400 g
-
filtered water120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground nutmeg for sprinkling
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
357.1 kcal /
1499.6 kJ
Πρωτεΐνη
13.6 g
Λιπαρά
16.1 g
Υδατάνθρακες
35.7 g
Φυτικές ίνες
9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut mac and cheese
45 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
Καμία βαθμολογία
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Beetroot risotto
35 λεπτ.
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 λεπτ.
15-minute noodles
15 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1ωρ.
Pumpkin and tempeh bobotie
1ωρ. 5 λεπτ.
Nachos with beans and cashew sour cream
50 λεπτ.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Fresh tomato tart
40 λεπτ.