
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pea and garden mint fritters
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
chickpea (besan) flour60 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
frozen peas300 g
-
vegan mayonnaise
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
7.9 g
Θερμίδες
1147.7 kJ /
273.2 kcal
Λιπαρά
19.4 g
Φυτικές ίνες
6.6 g
Υδατάνθρακες
14.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAncho chilli bean bowl
1ωρ.
Tarka dal
30 λεπτ.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 λεπτ.
Super green pasta (Darren Robertson)
30 λεπτ.
Honey ginger tofu with greens
2ωρ. 25 λεπτ.
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1ωρ. 5 λεπτ.
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
40 λεπτ.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.