
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sweet potato lasagne
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
sweet potatoes (approx. 600 g), peeled and cut into thin slices lengthways (approx. 3-5 mm)2
Plant-based béchamel sauce
-
plant-based milk of choice500 g
-
gluten free cornflour50 g
-
vegan butter (see Tips)30 g
-
nutritional yeast (see Tips)40 g
-
salt¼ tsp
Lasagne
-
brown onion cut into quarters1
-
celery stalk cut into pieces (approx. 2-3 cm)1
-
carrot cut into pieces (approx. 2-3 cm)1
-
extra virgin olive oil for greasing
-
dried oregano1 tsp
-
tri-colour quinoa170 g
-
filtered water200 g
-
tomato paste2 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
red wine vinegar1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
vegan cheese grated (see Tips)80 g
-
fresh basil leaves
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
437.1 kcal /
1835.8 kJ
Πρωτεΐνη
16.3 g
Λιπαρά
14.3 g
Υδατάνθρακες
55.8 g
Φυτικές ίνες
13.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 Min
Lentil bolognese
30 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Lentil curry (dahl)
30 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Palak paneer
45 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Mexican stack
45 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Potato and green pea curry
50 Min