
Συσκευές & Αξεσουάρ
Butternut mac and cheese
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Macadamia crumb
-
bread of choice2 slices
-
macadamia nuts1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Creamy butternut sauce and pasta
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm)300 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
stock paste (see Tips)2 tsp
-
filtered water700 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
dried macaroni pasta (egg free)250 g
-
broccoli cut into florets (approx. 2 cm)150 g
-
frozen corn kernels150 g
-
frozen peas150 g
-
vegan Parmesan cheese to serve (see Tips)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
20.3 g
Θερμίδες
1794.2 kJ /
427.2 kcal
Λιπαρά
7.9 g
Φυτικές ίνες
16 g
Υδατάνθρακες
61.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAncho chilli bean bowl
1j
Tarka dal
30 menit
Chhole (chickpea curry) and rice
45 menit
Super green pasta (Darren Robertson)
30 menit
Honey ginger tofu with greens
2j 25 menit
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1j 5 menit
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 menit
Honey soy tofu with steamed rice
40 menit
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 menit
Leek and cheese tart
1j 15 menit
Vegan bolognese
50 menit
Vegetarian nuggets
30 menit