
Συσκευές & Αξεσουάρ
Soba noodle mee goreng
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
cornflour2 tbsp
-
firm tofu pressed (see Tips) and cut into cubes (2.5 cm)400 - 500 g
-
tamari gluten free (see Tips)4 tbsp
-
eschalots cut into halves2
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves (deseeded if preferred)2 - 4
-
garlic cloves5
-
sesame oil30 g
-
coconut sugar50 g
-
curry powder1 tsp
-
filtered water1000 g
-
bok choy trimmed and cut into pieces (2-3 cm)4 bunches
-
Chinese broccoli trimmed and cut into pieces (2-3 cm)2 bunches
-
soba noodles200 g
-
coconut oil for frying2 tbsp
-
sesame seeds to serve
-
fried shallots to serve
-
lime cut into wedges, to serve1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
663.6 kcal /
2787 kJ
Πρωτεΐνη
30.4 g
Λιπαρά
32.7 g
Υδατάνθρακες
55.8 g
Φυτικές ίνες
14.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 λεπτ.
Lentil bolognese
30 λεπτ.
Broccoli and three cheese pasta bake
40 λεπτ.
Lentil curry (dahl)
30 λεπτ.
Feta, spinach and potato frittata
1ωρ.
Red lentil cauliflower dahl
35 λεπτ.
Crispy Korean tofu
1ωρ. 20 λεπτ.
Palak paneer
45 λεπτ.
Vegetarian chilli
35 λεπτ.
Mexican stack
45 λεπτ.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 λεπτ.
Potato and green pea curry
50 λεπτ.