
Συσκευές & Αξεσουάρ
Millet cashew stir-fry
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
tamari gluten free (see Tips)2 ½ tbsp
-
pure maple syrup2 tbsp
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
lime (zest of half a lime, juice of whole lime)1
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
fresh bean sprouts150 g
-
millet rinsed and drained200 g
-
filtered water380 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1 - 2
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
carrot cut into pieces (2 cm)120 g
-
cabbage cut into pieces (3 cm)120 g
-
cashews100 g
-
red onion (approx. 120 g), cut into thin slices1
-
capsicums cut into thin slices2
-
canned water chestnuts cut into thin slices227 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
518.8 kcal /
2178.9 kJ
Πρωτεΐνη
15.2 g
Λιπαρά
20.4 g
Υδατάνθρακες
62.8 g
Φυτικές ίνες
13.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 λεπτ.
Lentil bolognese
30 λεπτ.
Broccoli and three cheese pasta bake
40 λεπτ.
Lentil curry (dahl)
30 λεπτ.
Feta, spinach and potato frittata
1ωρ.
Red lentil cauliflower dahl
35 λεπτ.
Crispy Korean tofu
1ωρ. 20 λεπτ.
Palak paneer
45 λεπτ.
Vegetarian chilli
35 λεπτ.
Mexican stack
45 λεπτ.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 λεπτ.
Potato and green pea curry
50 λεπτ.