Trofie al pesto con patate e fagiolini

Trofie al pesto con patate e fagiolini

4.8 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Trofie
  • di farina di grano duro
    250 g
  • di farina tipo 0
    100 g
  • di acqua
    170 g
  • di sale
    1 pizzico
Pesto alla genovese
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    80 g
  • di pinoli sgusciati
    30 g
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
    ½
  • di foglie di basilico fresche
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    100 - 130 g
  • di acqua
    1200 g
  • di patate pelate e a tocchetti (1 cm)
    250 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di fagiolini verdi freschi puliti e a pezzi (3 cm)
    100 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 754.3 kcal / 3156 kJ
Πρωτεΐνη 21.6 g
Λιπαρά 40.7 g
Υδατάνθρακες 80.2 g
Φυτικές ίνες 5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.4 g
Νάτριο 577.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων