Trofie al pesto con patate e fagiolini

Trofie al pesto con patate e fagiolini

4.8 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Trofie
  • 250 g di farina di grano duro
  • 100 g di farina tipo 0
  • 170 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
Pesto alla genovese
  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • ½ spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
  • 80 g di foglie di basilico fresche
  • 100 - 130 g di olio extravergine di oliva
  • 1200 g di acqua
  • 250 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm)
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 100 g di fagiolini verdi freschi puliti e a pezzi (3 cm)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 577.7 mg
Πρωτεΐνη 21.6 g
Θερμίδες 3156 kJ / 754.3 kcal
Λιπαρά 40.7 g
Φυτικές ίνες 5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.4 g
Υδατάνθρακες 80.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων