酒釀蒸鱈魚

酒釀蒸鱈魚

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • ,切片
    15 克
  • 鱈魚片 (約二片)
    400 克
  • 酒釀
    30 克
  • 日式醬油
    15 克
  • 500 克
  • ,切細絲
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲
    5 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 206.8 kcal / 864.5 kJ
Πρωτεΐνη 30.6 g
Λιπαρά 5.1 g
Υδατάνθρακες 15.8 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 113.9 g
Νάτριο 825.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων