
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked eggplant pasta sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste80 g
-
red wine50 g
-
salt plus extra to season½ tsp
-
eggplant cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
pitted Kalamata olives2 tbsp
-
water1200 g
-
dried pasta of choice320 g
-
shaved Parmesan cheese to serve
-
fresh basil leaves for garnishing
-
toasted pine nuts20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
491.4 kcal /
2056.1 kJ
Πρωτεΐνη
14.3 g
Λιπαρά
13.1 g
Υδατάνθρακες
79.2 g
Φυτικές ίνες
9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Νάτριο
386.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων15-minute noodles
15 λεπτ.
Lentil and pumpkin pot pies
1ωρ. 25 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Polenta with mediterranean vegetables
1ωρ. 35 λεπτ.
Thai tofu and sweet potato cakes
30 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1ωρ.
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 λεπτ.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Nachos with beans and cashew sour cream
50 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
Vegan burgers
Καμία βαθμολογία