Slow-cooked eggplant pasta sauce

Slow-cooked eggplant pasta sauce

3.4 82 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • garlic cloves
    2
  • dried oregano
    2 tsp
  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    200 g
  • olive oil
    30 g
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    80 g
  • red wine
    50 g
  • salt plus extra to season
    ½ tsp
  • eggplant cut into pieces (approx. 2 cm)
    500 g
  • pitted Kalamata olives
    2 tbsp
  • water
    1200 g
  • dried pasta of choice
    320 g
  • shaved Parmesan cheese to serve
  • fresh basil leaves for garnishing
  • toasted pine nuts
    20 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 491.4 kcal / 2056.1 kJ
Πρωτεΐνη 14.3 g
Λιπαρά 13.1 g
Υδατάνθρακες 79.2 g
Φυτικές ίνες 9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.6 g
Νάτριο 386.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων