
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked eggplant pasta sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste80 g
-
red wine50 g
-
salt plus extra to season½ tsp
-
eggplant cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
pitted Kalamata olives2 tbsp
-
water1200 g
-
dried pasta of choice320 g
-
shaved Parmesan cheese to serve
-
fresh basil leaves for garnishing
-
toasted pine nuts20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
386.5 mg
Πρωτεΐνη
14.3 g
Θερμίδες
2056.1 kJ /
491.4 kcal
Λιπαρά
13.1 g
Φυτικές ίνες
9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Υδατάνθρακες
79.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAncho chilli bean bowl
1ωρ.
Tarka dal
30 λεπτ.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 λεπτ.
Super green pasta (Darren Robertson)
30 λεπτ.
Honey ginger tofu with greens
2ωρ. 25 λεπτ.
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1ωρ. 5 λεπτ.
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
40 λεπτ.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.