Συσκευές & Αξεσουάρ
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried green lentils300 g
-
water for soaking
Falafel
-
brown onion cut into halves150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves15 g
-
fresh coriander leaves15 g
-
ground cumin3 tsp
-
ras el hanout (see Tips)2 tsp
-
salt1 tsp
-
olive oil for shallow frying300 g
Vegetables
-
carrot cut into pieces200 g
-
white cabbage cut into pieces300 g
-
water400 g
-
sweet potato cut into dice (1 cm)300 g
-
broccoli broken into small florets300 g
Dressing and assembly
-
natural yoghurt200 g
-
honey10 g
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
-
ground white pepper to taste2 pinches
-
fresh chives cut into pieces5 sprigs
-
pomegranate arils (optional)1 - 2 tbsp
-
fresh baby spinach leaves30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
497.5 mg
Πρωτεΐνη
19.1 g
Θερμίδες
1547.8 kJ /
368.5 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
14.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Υδατάνθρακες
44.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Nourishing bowls
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMelanzane parmigiana
2ωρ. 5 λεπτ.
Mushroom croustade
1ωρ. 35 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Vegetable Massaman curry
45 λεπτ.
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 λεπτ.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.