
Συσκευές & Αξεσουάρ
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried green lentils300 g
-
water for soaking
Falafel
-
brown onion cut into halves150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves15 g
-
fresh coriander leaves15 g
-
ground cumin3 tsp
-
ras el hanout (see Tips)2 tsp
-
salt1 tsp
-
olive oil for shallow frying300 g
Vegetables
-
carrot cut into pieces200 g
-
white cabbage cut into pieces300 g
-
water400 g
-
sweet potato cut into dice (1 cm)300 g
-
broccoli broken into small florets300 g
Dressing and assembly
-
natural yoghurt200 g
-
honey10 g
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
-
ground white pepper to taste2 pinches
-
fresh chives cut into pieces5 sprigs
-
pomegranate arils (optional)1 - 2 tbsp
-
fresh baby spinach leaves30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
368.5 kcal /
1547.8 kJ
Πρωτεΐνη
19.1 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
44.9 g
Φυτικές ίνες
14.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Νάτριο
497.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Nourishing bowls
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Caribbean curry
40min
Creamy miso mushroom udon
45min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Paneer makhani
45min
Cheese soufflés
30min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Potato and green pea curry
50min