
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggplant cannelloni
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eggplant cut into thin long slices (approx. 3 mm)600 g
-
extra virgin olive oil spray
Filling
-
cauliflower broken into florets130 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
eschalot cut into halves40 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
celery cut into pieces1 stalk
-
extra virgin olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
tomato paste10 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)1 tbsp
-
ground sweet paprika1 tsp
-
ground cinnamon1 pinch
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Sauce
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil10 g
-
canned tomatoes400 g
-
dried oregano1 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
ricotta (see Tips)200 g
-
bocconcini sliced150 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
315.7 kcal /
1326.1 kJ
Πρωτεΐνη
15.2 g
Λιπαρά
20.3 g
Υδατάνθρακες
13.8 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.1 g
Νάτριο
593.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Low carb: Made easy with Thermomix
49 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut mac and cheese
45 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
Καμία βαθμολογία
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Beetroot risotto
35 λεπτ.
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 λεπτ.
15-minute noodles
15 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1ωρ.
Pumpkin and tempeh bobotie
1ωρ. 5 λεπτ.
Nachos with beans and cashew sour cream
50 λεπτ.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Fresh tomato tart
40 λεπτ.