Baccalà all'olio con scarola e pomodorini

Baccalà all'olio con scarola e pomodorini

3.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di olio di oliva leggero
    500 g
  • mazzetto guarnito (alloro, timo, gambi di prezzemolo), lavato e asciugato
    1
  • di baccalà ammollato e dissalato a pezzi grossi (5 cm)
    400 g
  • spicchio di aglio
    ½ - 1
  • peperoncino secco piccante
    ½ - 1
  • di scarola lavata, asciugata e a listarelle
    200 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • pomodori ciliegino
    8 - 10
  • di pinoli tostati
    2 cucchiai
  • di Tabasco
    5 - 10 gocce

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 276 kcal / 1155 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 17.5 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 2.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων