Risotto z boczkiem i cukinią

Risotto z boczkiem i cukinią

4.6 340 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • cukinii pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
    300 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    60 g
  • ząbki czosnku
    2
  • masła
    40 g
  • boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego w 1 cm kostkę
    250 g
  • ryżu do risotto np. Carnaroli lub Arborio, o czasie gotowania 14-15 min
    320 g
  • wody
    820 g
  • koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona
  • liście bazylii, świeże posiekane
    3 - 4
  • soli
    ½ - ¾ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ - ¾ łyżeczki
  • sera mascarpone podzielonego na kawałki
    50 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 546 kcal / 2284 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 36 g
Υδατάνθρακες 44 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 18 g
Νάτριο 1292 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων