
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomato and lentil dahl
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
carrot (approx. 170 g), cut into pieces1
-
cumin seeds2 tsp
-
mustard seeds2 tsp
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
olive oil30 g
-
garam masala½ - 1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
chilli powder to taste½ - 1 tsp
-
water400 g
-
canned coconut milk400 g
-
red lentils230 g
-
fresh tomatoes cut into pieces350 g
-
lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
476.2 kcal /
2000 kJ
Πρωτεΐνη
17.3 g
Λιπαρά
25.2 g
Υδατάνθρακες
38.4 g
Φυτικές ίνες
14.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
14 g
Νάτριο
155.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPierogi (Cheese dumplings)
1 Std. 30 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min
Eggs with coconut curry sauce
30 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
High Protein Egg Bake
20 Min
Summer dahl
35 Min
Amritsari dal
26 Std.
No-roll cheesy broccoli quiche
1 Std. 25 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.