
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pearl barley risotto with asparagus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Red wine reduction
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
butter40 g
-
Meat stock paste or Vegetable stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
water250 g
-
red wine110 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Pearl barley risotto
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)50 g
-
leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters1
-
extra virgin olive oil20 g
-
butter20 g
-
pearl barley300 g
-
verjuice100 g
-
water750 g
-
Meat stock paste or Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
raw baby beetroots peeled and cut into quarters6
-
Dutch carrots peeled12
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)1 bunch
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
386.9 kcal /
1624.8 kJ
Πρωτεΐνη
10.7 g
Λιπαρά
15.6 g
Υδατάνθρακες
44.9 g
Φυτικές ίνες
12.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.2 g
Νάτριο
678 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Wholefood Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων15-minute noodles
15 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Polenta with mediterranean vegetables
1 godz. 35 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 godz.
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Vegetarian nuggets
30 min
Vegan burgers
Brak ocen