Συσκευές & Αξεσουάρ
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
macadamia nuts200 g
-
boiling water
-
water630 g
-
raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)12
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
oranges segmented1 - 2
-
dukkah (see Tips)1 - 2 tbsp
-
ground black pepper to season
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
258.5 mg
Πρωτεΐνη
9.2 g
Θερμίδες
2320.5 kJ /
554.6 kcal
Λιπαρά
45.1 g
Φυτικές ίνες
12.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
37.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Less waste, more food with Thermomix®
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMelanzane parmigiana
2ωρ. 5 λεπτ.
Mushroom croustade
1ωρ. 35 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Vegetable Massaman curry
45 λεπτ.
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 λεπτ.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.