
Συσκευές & Αξεσουάρ
Falafel with beetroot hommus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Beetroot hommus
-
garlic clove1
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
lemon juice (approx. 1-2 lemons)50 g
-
tahini1 tbsp
-
raw beetroot peeled and cut into quarters½ - 1
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin (optional)1 tsp
-
water1 tbsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground paprika for sprinkling1 pinch
Falafel
-
garlic clove1
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
spelt flour1 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
96.8 kcal /
406.6 kJ
Πρωτεΐνη
4.3 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
8.8 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
180.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Wholefood Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 min
Lentil bolognese
30 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Palak paneer
45 min
Vegetarian chilli
35 min
Mexican stack
45 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Potato and green pea curry
50 min