Sogliola al vapore con piselli

Sogliola al vapore con piselli

3.9 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Emulsione
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    2 - 3 rametti
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    25 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di succo di limone, spremuto fresco
    15 g
Filetti di sogliola e piselli
  • di acqua
    400 g
  • di piselli surgelati
    200 g
  • di filetti di sogliola (150 g circa a filetto)
    600 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 208.5 kcal / 872.8 kJ
Πρωτεΐνη 28.5 g
Λιπαρά 8.6 g
Υδατάνθρακες 4.8 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 836 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων