
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
water room temperature220 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour400 g
-
sea salt1 tsp
Topping
-
extra virgin olive oil to grease
-
mozzarella cheese cut into pieces (3 cm)200 g
-
yellow capsicum cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed100 g
-
red capsicum cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed100 g
-
white button mushrooms (approx. 5-6 mushrooms), whole, stem removed80 g
-
red onion (1 small onion), peeled, cut into halves vertically120 g
-
zucchini (approx. ½ zucchini), unpeeled, washed and trimmed100 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
630.9 kcal /
2639.5 kJ
Πρωτεΐνη
26.1 g
Λιπαρά
20.9 g
Υδατάνθρακες
84.4 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
797.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 min
Lentil bolognese
30 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 h
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Crispy Korean tofu
1 h 20 min
Palak paneer
45 min
Vegetarian chilli
35 min
Mexican stack
45 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Potato and green pea curry
50 min