
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)2 tsp
-
doongara rice brown rinsed and drained (see Tips)200 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)4
-
garlic cloves cut into thin slices2
-
rice wine vinegar4 tsp
-
mirin2 tsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice30 g
-
Chinese broccoli stems and leaves separated and coarsely chopped300 g
-
snow peas100 g
-
sesame oil1 tsp
-
spring onions/green onions thinly sliced, to garnish2
-
long red chilli deseeded and thinly sliced, to garnish1
-
lime cut into cheeks, to serve1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
84 mg
Πρωτεΐνη
31.3 g
Θερμίδες
1947.5 kJ /
465 kcal
Λιπαρά
18.5 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Υδατάνθρακες
41.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAncho chilli bean bowl
1sa
Tarka dal
30 dk
Chhole (chickpea curry) and rice
45 dk
Super green pasta (Darren Robertson)
30 dk
Honey ginger tofu with greens
2sa 25 dk
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1sa 5 dk
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 dk
Honey soy tofu with steamed rice
40 dk
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 dk
Leek and cheese tart
1sa 15 dk
Vegan bolognese
50 dk
Vegetarian nuggets
30 dk