
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)2 tsp
-
doongara rice brown rinsed and drained (see Tips)200 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)4
-
garlic cloves cut into thin slices2
-
rice wine vinegar4 tsp
-
mirin2 tsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice30 g
-
Chinese broccoli stems and leaves separated and coarsely chopped300 g
-
snow peas100 g
-
sesame oil1 tsp
-
spring onions/green onions thinly sliced, to garnish2
-
long red chilli deseeded and thinly sliced, to garnish1
-
lime cut into cheeks, to serve1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
465 kcal /
1947.5 kJ
Πρωτεΐνη
31.3 g
Λιπαρά
18.5 g
Υδατάνθρακες
41.5 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Νάτριο
84 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 min
Lentil bolognese
30 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 h
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Crispy Korean tofu
1 h 20 min
Palak paneer
45 min
Vegetarian chilli
35 min
Mexican stack
45 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Potato and green pea curry
50 min