
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
hazelnuts20 g
-
shelled pistachios25 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
brown sugar2 ½ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground cardamom¾ tsp
-
full cream milk625 g
-
coconut milk reduced fat125 g
-
honey90 g
-
water250 g
-
polenta white110 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
405 kcal /
1692.5 kJ
Πρωτεΐνη
11.8 g
Λιπαρά
16.3 g
Υδατάνθρακες
50.8 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.3 g
Νάτριο
74.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30min
Lentil bolognese
30min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Lentil curry (dahl)
30min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Red lentil cauliflower dahl
35min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Palak paneer
45min
Vegetarian chilli
35min
Mexican stack
45min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Potato and green pea curry
50min