
Συσκευές & Αξεσουάρ
Feta, spinach and potato frittata
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
-
olive oil for greasing
-
red onion (approx. 130 g), cut into halves½
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
feta cheese cut into pieces (3 cm)200 g
-
eggs10
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
water800 g
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)350 g
-
sweet potato peeled and cut into cubes (2 cm)350 g
-
potato peeled and cut into cubes (2 cm)300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
284.1 kcal /
1193.1 kJ
Πρωτεΐνη
19.6 g
Λιπαρά
15.8 g
Υδατάνθρακες
14.7 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.4 g
Νάτριο
247.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 λεπτ.
Lentil bolognese
30 λεπτ.
Vegetarian chilli
35 λεπτ.
Broccoli and three cheese pasta bake
40 λεπτ.
Pizza bianca
40 λεπτ.
Zucchini, lentil and coconut stew
30 λεπτ.
Red lentil cauliflower dahl
35 λεπτ.
Bean ratatouille with halloumi
30 λεπτ.
Spicy cauliflower soup
20 λεπτ.
Tomato and lentil dahl
35 λεπτ.
Mushroom stroganoff
20 λεπτ.
Hearty minestrone with herb gremolata
40 λεπτ.