Feta, spinach and potato frittata

Feta, spinach and potato frittata

4.6 521 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions

Υλικά

  • olive oil for greasing
  • red onion (approx. 130 g), cut into halves
    ½
  • cheddar cheese cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • feta cheese cut into pieces (3 cm)
    200 g
  • eggs
    10
  • fresh baby spinach leaves
    100 g
  • water
    800 g
  • pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)
    350 g
  • sweet potato peeled and cut into cubes (2 cm)
    350 g
  • potato peeled and cut into cubes (2 cm)
    300 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 284.1 kcal / 1193.1 kJ
Πρωτεΐνη 19.6 g
Λιπαρά 15.8 g
Υδατάνθρακες 14.7 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.4 g
Νάτριο 247.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων