
Συσκευές & Αξεσουάρ
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
134.6 kcal /
562.9 kJ
Πρωτεΐνη
4.9 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
25.1 g
Φυτικές ίνες
9.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
641.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων15-minute noodles
15 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 Std.
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min
Vegetarian nuggets
30 Min
Vegan burgers
Keine Bewertungen