Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)

Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)

4.6 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • vegetable oil to grease
  • eggplants (approx. 250 g each)
    2
  • miso paste of choice
    80 g
  • mirin
    20 g
  • white sugar
    15 g
  • sake
    20 g
  • water
    160 g
  • toasted sesame seeds to garnish
    1 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 134.6 kcal / 562.9 kJ
Πρωτεΐνη 4.9 g
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 25.1 g
Φυτικές ίνες 9.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Νάτριο 641.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων