
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cheesy polenta with vegetable ragù
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eggplant cut into pieces (3 cm)300 g
-
sea salt to sprinkle
Polenta
-
Gruyère cheese cut into pieces80 g
-
Parmesan cut into pieces (3 cm)80 g
-
garlic clove1
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
water900 g
-
polenta200 g
-
unsalted butter cut into pieces90 g
Vegetable ragù
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
garlic cloves2 - 3
-
red onion halved180 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
red wine100 g
-
dried rosemary2 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
zucchini medium and cut into pieces1
-
Roma tomatoes cut into quarters and deseeded2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
514.4 kcal /
2152.2 kJ
Πρωτεΐνη
17.7 g
Λιπαρά
37.2 g
Υδατάνθρακες
24.8 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.3 g
Νάτριο
1026.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Tray bakes in cast iron
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut mac and cheese
45 min
Honey soy tofu with steamed rice
No ratings
Warm satay bowl
1 h 10 min
Gwinganna biryani
25 h 20 min
Beetroot risotto
35 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
15-minute noodles
15 min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 h
Pumpkin and tempeh bobotie
1 h 5 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 h 45 min
Fresh tomato tart
40 min