
Συσκευές & Αξεσουάρ
Agedashi tofu
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
590 kcal /
2468.3 kJ
Πρωτεΐνη
10.4 g
Λιπαρά
54.3 g
Υδατάνθρακες
14.6 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Νάτριο
644.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of Japan
22 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30min
Lentil bolognese
30min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Lentil curry (dahl)
30min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Red lentil cauliflower dahl
35min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Palak paneer
45min
Vegetarian chilli
35min
Mexican stack
45min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Potato and green pea curry
50min