Layered Thai green vegetable curry and rice

Layered Thai green vegetable curry and rice

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • jasmine rice well rinsed and drained
    200 g
  • boiling water plus extra to soak
    240 g
  • Thai green curry paste (see Tip)
    120 g
  • coconut cream
    760 g
  • makrut lime leaves
    7
  • canned bamboo shoots drained
    230 g
  • sweet potato cut into cubes (3 cm)
    500 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • fish sauce gluten free if needed
    50 g
  • palm sugar grated
    15 g
  • fresh mixed mushrooms sliced (e.g. king oyster, shiitake, Swiss brown)
    200 g
  • fresh green beans trimmed and cut into pieces (2 cm)
    100 g
  • snow peas
    150 g
  • baby bok choy leaves and stems separated, stems sliced
    3
  • fresh Thai basil or coriander, leaves only, to serve
  • fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices, to serve (optional)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 818.6 kcal / 3425.1 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 42.8 g
Υδατάνθρακες 93.6 g
Φυτικές ίνες 9 g
Κορεσμένα λιπαρά 38.1 g
Νάτριο 1521.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων