Miso carbonara z makaronem udon

Miso carbonara z makaronem udon

4.4 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 40 g sera pecorino pokrojonego na 2 cm kawałki
    40 g sera parmezan, pokrojonego na 2 cm kawałki
  • 1 ząbek czosnku
  • 30 g cebuli dymki tylko białej części, przekrojonej na pół, plus opcjonalnie posiekana zielona część do posypania
  • 150 g kostek boczku
  • 15 g oliwy z oliwek
  • 50 g mleka
  • 2 jajka
  • 2 żółtka
  • 25 - 30 g białego miso (lub shiro miso)
  • 1 łyżeczka koreańskiej pasty chili gochujang (προαιρετικό πεδίο)
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 4 opakowania makaronu udon, świeżego (800 g łącznie)
  • ziarna sezamu, prażone (προαιρετικό πεδίο) do posypania
  • suszone płatki chili (προαιρετικό πεδίο) do posypania
  • woda do gotowania

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 1200.8 mg
Πρωτεΐνη 20.2 g
Θερμίδες 2669.9 kJ / 638.1 kcal
Λιπαρά 26.8 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.2 g
Υδατάνθρακες 72.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων