Makaron z pesto pistacjowym i serem buratta

Makaron z pesto pistacjowym i serem buratta

4.4 95 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • orzechów pistacjowych, łuskanych, solonych
    60 g
  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    40 g
    40 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • liści bazylii, świeżych plus dodatkowa ilość do dekoracji
    5 g
  • ząbek czosnku
    1
  • oliwy z oliwek
    65 g
  • sok z ½ cytryny (ok. 20 g)
  • wody
    1200 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • makaronu, suchego, typu penne Lubella
    270 g
  • sera burrata (każde po 125 g)
    2 - 4 opakowania
  • pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
    20
  • skórka otarta z cytryny bez białych błonek, do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 720 kcal / 3012.4 kJ
Πρωτεΐνη 30.1 g
Λιπαρά 40.7 g
Υδατάνθρακες 59.5 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.4 g
Νάτριο 1131.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων