Risotto z dynią i szpinakiem

Risotto z dynią i szpinakiem

4.2 52 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
1 porcja

Υλικά

  • sera parmezan
    20 g
    20 g sera grana padano
  • dyni Hokkaido obranej, pokrojonej na kawałki
    100 g
    100 g dyni piżmowej, obranej, pokrojonej na kawałki
  • cebuli
    20 g
  • ząbek czosnku
    1
  • oliwy z oliwek
    10 g
  • ryżu do risotto np. arborio
    70 g
  • białego wina, wytrawnego
    25 g
  • wody
    250 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    ½ łyżeczki
    ½ kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszonej
  • liści szpinaku baby, świeżych
    40 g
  • soli
    1 szczypta
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 501.4 kcal / 2097.7 kJ
Πρωτεΐνη 14.2 g
Λιπαρά 15.8 g
Υδατάνθρακες 71.6 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 471 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων