Pistacjowa carbonara

Pistacjowa carbonara

4.3 138 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    60 g
    60 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • sera pecorino (opcjonalnie)
    30 g
  • orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
    100 g
  • oleju o neutralnym smaku np. rzepakowego, z pestek winogron, słonecznikowego
    1 łyżeczka
  • żółtka
    4
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ⅓ łyżeczki
  • oliwy z oliwek
    15 g
    15 g oleju
  • boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego w 1 cm kostkę
    150 g
  • wody
    1200 g
  • makaronu, suchego, typu rigatoni
    350 g
    350 g makaronu, suchego, typu penne rigate

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 784.2 kcal / 3280.9 kJ
Πρωτεΐνη 30.7 g
Λιπαρά 42.1 g
Υδατάνθρακες 72.8 g
Φυτικές ίνες 5.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων