Pulpo con salsa romesco y peras

Pulpo con salsa romesco y peras

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

Salsa Romesco
  • de pimentón rojo en trozos, sin semillas
    120 g
  • de tomates en mitades
    350 g
  • diente de ajo sin la raíz
    1
  • de aceite de maravilla
    3 cucharadas
  • de almendras crudas sin piel
    80 g
  • de pan duro del día anterior, en trozos
    40 g
  • de aceite de oliva
    70 g
  • de vinagre de vino blanco
    40 g
  • de sal
    1 cucharada
  • de pimienta negra molida
    ½ cucharadita
Armado
  • de aceite de oliva
    2 cucharadas
  • de pulpo cocido, en trozos
    500 g
  • pera cortada en láminas
    1
  • de ají de color o paprika
    ½ cucharadita
  • de perejil fresco picado
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 472.5 kcal / 1977 kJ
Πρωτεΐνη 29.4 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 18.2 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 1588.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων