
Συσκευές & Αξεσουάρ
Masala Hake at 55°C
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Masala Paste
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
groundnut oil30 g
-
tomato purée60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
red chilli halved, deseeded1
-
garam masala3 tsp
-
paprika1 Tbsp
-
ground almonds2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Fish and Rice
-
water plus extra boiling for cooking rice1800 g
-
hake fillets (approx. 180-200 g each)2
-
basmati rice200 g
-
cashew nuts100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1073 mg
Πρωτεΐνη
39 g
Θερμίδες
3929 kJ /
938 kcal
Λιπαρά
44 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
93 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1ωρ. 30 λεπτ.
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 λεπτ.
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 λεπτ.
Hake and Prawn Burger
15 λεπτ.
Salmon Burger
2ωρ. 20 λεπτ.
Keralan Fish Curry
30 λεπτ.
Baby-friendly Salmon Fishcakes
1ωρ. 25 λεπτ.
Miso Cod with Broccoli Rice
25 λεπτ.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 λεπτ.
Creamed Cod
45 λεπτ.
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 λεπτ.
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
Καμία βαθμολογία