
Συσκευές & Αξεσουάρ
Masala Hake at 55°C
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Masala Paste
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
groundnut oil30 g
-
tomato purée60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
red chilli halved, deseeded1
-
garam masala3 tsp
-
paprika1 Tbsp
-
ground almonds2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Fish and Rice
-
water plus extra boiling for cooking rice1800 g
-
hake fillets (approx. 180-200 g each)2
-
basmati rice200 g
-
cashew nuts100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
938 kcal /
3929 kJ
Πρωτεΐνη
39 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
93 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
1073 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Potato Bake with Dill
1ωρ. 15 λεπτ.
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1ωρ.
Salmon and Fennel Risotto
25 λεπτ.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 λεπτ.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 λεπτ.
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 λεπτ.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 λεπτ.
Steamed Fish
30 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.