Συσκευές & Αξεσουάρ
Masala Hake at 55°C
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Masala Paste
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
groundnut oil30 g
-
tomato purée60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
red chilli halved, deseeded1
-
garam masala3 tsp
-
paprika1 Tbsp
-
ground almonds2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Fish and Rice
-
water plus extra boiling for cooking rice1800 g
-
hake fillets (approx. 180-200 g each)2
-
basmati rice200 g
-
unsalted peanutscashew nuts100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1073 mg
Πρωτεΐνη
39 g
Θερμίδες
3929 kJ /
938 kcal
Λιπαρά
44 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
93 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 λεπτ.
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 λεπτ.
Mussels Mariniere
25 λεπτ.
Coulibiac
2ωρ. 15 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.
Thai Fishcakes
1ωρ. 10 λεπτ.