
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots halved60 g
-
garlic clove1
-
olive oil15 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
boiling water1000 g
-
dried Puy lentils rinsed220 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)4
-
baby plum tomatoes halved16
-
lemon thinly sliced1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
580 mg
Πρωτεΐνη
40 g
Θερμίδες
2085 kJ /
499 kcal
Λιπαρά
23 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in Minutes
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoked Haddock and Spinach Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 λεπτ.
Asian Steamed Side of Salmon
1ωρ. 45 λεπτ.
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1ωρ. 15 λεπτ.
Seafood Stew with Coconut Milk
35 λεπτ.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 λεπτ.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 λεπτ.
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 λεπτ.
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 λεπτ.
Fish Stew
45 λεπτ.