Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots halved60 g
-
garlic clove1
-
olive oil15 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
boiling water1000 g
-
dried Puy lentils rinsed220 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)4
-
baby plum tomatoes halved16
-
lemon thinly sliced1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
580 mg
Πρωτεΐνη
40 g
Θερμίδες
2085 kJ /
499 kcal
Λιπαρά
23 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Meals in Minutes
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoked Haddock and Cauliflower Bake
55 λεπτ.
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 λεπτ.
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 λεπτ.
Asian Steamed Side of Salmon
1ωρ. 45 λεπτ.
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1ωρ.
Cod and Spinach Soup
40 λεπτ.
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45 λεπτ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.