
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic clove1
-
shallots halved60 g
-
olive oil15 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
boiling water1000 g
-
dried Puy lentils rinsed220 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)4
-
lemon thinly sliced1
-
baby plum tomatoes halved16
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
499 kcal /
2085 kJ
Πρωτεΐνη
40 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
28 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
580 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in Minutes
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMussels Mariniere
Nessuna valutazione
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35min
Seafood and Pork Stew
Nessuna valutazione
Sushi Waffles
1h 30min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Steamed Garlic Prawns
30min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Prawn and Sweet Potato Fritters
1h