
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Duck breast à l`orange
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored2
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
oranges zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices2
-
garlic cloves crushed2
-
eschalot cut into quarters1
-
fresh thyme2 sprigs
-
black peppercorns½ tsp
Orange zabaglione and serving
-
Vegetable stock paste¼ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
ground cayenne pepper1 pinches
-
egg yolks3
-
salt to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1470.6 kcal /
6176.3 kJ
Πρωτεΐνη
51.3 g
Λιπαρά
137.2 g
Υδατάνθρακες
11.1 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
42 g
Νάτριο
70.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous Vide for Two
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKorean barbecue chicken with rice
45 λεπτ.
Traditional bobotie
1ωρ. 30 λεπτ.
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Pork cannelloni with vegetable sauce
1ωρ.
Steak and kidney pudding
3ωρ. 45 λεπτ.
Chicken in yoghurt
30 λεπτ.
Tandoori chicken
45 λεπτ.
Quick gyros with tzatziki
30 λεπτ.
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4ωρ.
Apricot Chicken
35 λεπτ.
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 λεπτ.