Teriyaki chicken thighs

Teriyaki chicken thighs

4.2 92 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • piece fresh ginger peeled
    5 g
  • soy sauce
    30 g
  • honey
    20 g
  • brown sugar
    10 g
  • rice wine vinegar
    15 g
  • chilli powder
    ⅛ tsp
  • sake
    35 g
  • chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on
    2
  • water plus extra to submerge bag
    1850 g
  • freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
    30 g
  • cornflour
    1 tsp
  • oil for frying
  • sesame seeds toasted
    ½ - 1 tbsp
  • spring onion/shallot trimmed and cut into slices diagonally
    1
  • fresh long red chilli deseeded and cut into slices diagonally
    ½

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 598.5 kcal / 2513.7 kJ
Πρωτεΐνη 30.3 g
Λιπαρά 46.2 g
Υδατάνθρακες 15.6 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 12 g
Νάτριο 1086.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων