Risotto alla pescatora

Risotto alla pescatora

4.4 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di scalogno a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 340 g di pesce misto
  • 4 capesante
  • 40 g di brandy
  • 40 g di vino bianco secco
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 740 g di brodo di pesce o vegetale
    740 g di acqua calda (non bollente), + 1 cucchiaino di dado per brodo di pesce o vegetale
  • 1 cucchiaino di sale

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 548.3 kcal / 2294 kJ
Πρωτεΐνη 29.8 g
Λιπαρά 13.1 g
Υδατάνθρακες 68 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.4 g
Νάτριο 1323.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων