Zupa koperkowa

Zupa koperkowa

4.8 66 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 porcje

Υλικά

  • koperku, świeżego tylko liście
    10 g
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    35 g
  • korzenia pietruszki pokrojonego na kawałki
    25 g
  • korzenia selera pokrojonego na kawałki
    20 g
  • pora pokrojonego na kawałki
    15 g
  • ziemniaków pokrojonych na kawałki
    70 g
  • masła
    15 g
  • wody
    450 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    ½ łyżeczki
    ½ kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszonej
  • liść laurowy, suszony
    1
  • ziarno ziela angielskiego
    1
  • lubczyku, suszonego
    ½ łyżeczki
  • makaronu, suchego, typu zacierki
    20 g
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu (προαιρετικό πεδίο)
    20 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 146.5 kcal / 612.8 kJ
Πρωτεΐνη 3.3 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 19.3 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.1 g
Νάτριο 340 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων