Συσκευές & Αξεσουάρ
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
hot water800 g
-
farro160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water1200 g
-
puy lentils140 g
-
white quinoa100 g
-
raw prawns, peeled10
-
olive oil50 g
-
sea salt flakes plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
kale leaves stalks removed and leaves cut into thin slices2
-
fresh basil leaves only, cut into thin strips6 sprigs
-
lemon juice2 tsp
-
baby cos lettuce leaves separated2
-
feta cheese crumbled150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
23.135 g
Θερμίδες
1716 kJ /
408 kcal
Λιπαρά
16.619 g
Φυτικές ίνες
9.456 g
Υδατάνθρακες
37.482 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Our 15th anniversary
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Versatile smooth soup
45 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Chicken Jalapeno party poppers
50 Min
Shichimi togarashi seasoning
1 Std. 10 Min
Chicken and avocado risoni salad
40 Min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 Min
Yoghurt cheese
24 Std. 40 Min
Wasabi devilled eggs
25 Min
Thai noodle and seafood salad
50 Min