
Συσκευές & Αξεσουάρ
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water plus extra to top up (not higher than the 2L maximum fill level)1200 g
-
chicken wings skin on500 g
-
carrot cut into pieces1
-
potato (approx. 100 g), cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
olive oil1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
white rice (medium-grain)150 g
-
egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
363.6 kcal /
1521.3 kJ
Πρωτεΐνη
25.5 g
Λιπαρά
18.8 g
Υδατάνθρακες
22.5 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.6 g
Νάτριο
243.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Postcards from Greece
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Broccoli and blue cheese soup
25 λεπτ.
Chicken laksa
30 λεπτ.
Moroccan harira soup with chicken
55 λεπτ.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 λεπτ.
Seafood and corn chowder
40 λεπτ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1ωρ. 30 λεπτ.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 λεπτ.
Spanish green lentil and chorizo soup
12ωρ. 45 λεπτ.
Creamy tomato and basil soup
30 λεπτ.
Hearty seven vegetable soup
30 λεπτ.