Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini

Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini

3.8 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    1400 g
  • di verza
    8 foglie
  • di riso
    200 g
  • di cipolle a pezzi
    100 g
  • di funghi champignon a metà
    500 g
  • di burro
    30 g
  • di sale a piacere
    1 cucchiaino
  • di pepe a piacere
    1 pizzico
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1
  • di formaggio fuso
    100 g
  • di farina tipo 00
    20 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    1 cucchiaio
  • di funghi porcini secchi precedentemente ammollati per 1 ora
    10 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 325 kcal / 1364 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 50 g
Φυτικές ίνες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων