Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini

Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini

3.8 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 1400 g di acqua
  • 8 foglie di verza
  • 200 g di riso
  • 100 g di cipolle a pezzi
  • 500 g di funghi champignon a metà
  • 30 g di burro
  • 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 1 pizzico di pepe a piacere
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 100 g di formaggio fuso
  • 20 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaio di panna (min. 30% di grassi)
  • 10 g di funghi porcini secchi precedentemente ammollati per 1 ora

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 325 kcal / 1364 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 50 g
Φυτικές ίνες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων