Συσκευές & Αξεσουάρ
Yoghurt soup cups
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
20 portions
Υλικά
-
medium-grain white rice80 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water800 g
-
Greek yoghurt300 g
-
egg1
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 200 g after draining)400 g
-
dried chilli flakes½ - 1 tbsp
-
kale stalks removed and leaves finely chopped3 stalks
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Νάτριο
56.4 mg
Πρωτεΐνη
3.6 g
Θερμίδες
297.8 kJ /
71.2 kcal
Λιπαρά
1.7 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Υδατάνθρακες
10.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1ωρ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Dukkah
25 λεπτ.
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1ωρ. 10 λεπτ.
Char siu bao pork buns
6ωρ. 35 λεπτ.
Fattoush with grilled haloumi
5ωρ.
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1ωρ.
Bacon and spring onion potato salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Rice salad with warm mustard dressing
1ωρ. 40 λεπτ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.