Συσκευές & Αξεσουάρ
Grain salad lettuce cups
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
hot water800 g
-
farro160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water1200 g
-
puy lentils140 g
-
white quinoa100 g
-
peeled raw prawns10
-
olive oil3 tbsp
-
sea salt flakes plus extra to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
kale leaves stalks removed and leaves cut into thin slices2
-
fresh basil leaves only, cut into thin strips6 sprigs
-
lemon juice2 tsp
-
baby cos lettuce leaves separated2
-
feta cheese crumbled150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
813.1 mg
Πρωτεΐνη
23.1 g
Θερμίδες
1716 kJ /
408.5 kcal
Λιπαρά
16.6 g
Φυτικές ίνες
9.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
37.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 Std. 30 Min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Dukkah
25 Min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1 Std. 10 Min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Fattoush with grilled haloumi
5 Std.
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 Std.
Bacon and spring onion potato salad
1 Std. 5 Min
Rice salad with warm mustard dressing
1 Std. 40 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min